God behandling siden 2006

GrafikNord kan hjælpe dig med design af logo, tekst, tryksager, brevlinie, pressemeddelelser, illustrationer, annoncer og korrekturlæsning. Ønsker du design af din hjemmeside, henviser jeg til en af mine samarbejdspartnere.

Jeg starter som regel med et indledende møde, hvor vi tager en snak om tingene. Dette møde koster dig ingenting!

Når jeg har modtaget en ordre, bestræber jeg mig på at aflevere første udkast indenfor 48 timer – men som regel har du det længe før. Der er lidt fleksible åbningstider – det er ikke altid, at jeg lukker præcis kl. 16.00 – og det sker, at aftenen eller weekenden tages i brug, hvis en hasteopgave kræver det!

Undervejs i opgaveforløbet er jeg i tæt kontakt med dig som kunde og jeg sender ikke din opgave videre til f.eks. avisen eller trykkeriet, før både du og jeg selv er tilfredse med resultatet.

Kontakt mig på telefon 50 51 50 60 eller send en e-mail på grafiknord@grafiknord.dk, så vi kan aftale et uforpligtende møde.